Xeryus Rouge Мъжки парфюм EDT 100 ml.

95.00лв

Наличност: В наличност

Код на продукта: 20590

Givenchy Xeryus Rouge за мъже може да се опише с две думи. Страст и чувственост. Имате ли желание да бъде неустоим и желан? Тогава парфюмът Xeryus Rouge е за Вас! Екстрактите от растения и уникални аромати ще Ви гарантират възхищението на всички жени в района. С мирис на кедрово и сандалово дърво, съчетани със силно африканско индийско орехче и червен пипер се гарантира на всеки човек усещане за ...


 

ЗАПИТВАНЕ ЗА НАЛИЧНОСТ

Само попълнете 2 полета


Ние ще се свържем с вас в рамките на работния ден.

Givenchy Xeryus Rouge за мъже може да се опише с две думи. Страст и чувственост. Имате ли желание да бъде неустоим и желан? Тогава парфюмът Xeryus Rouge е за Вас! Екстрактите от растения и уникални аромати ще Ви гарантират възхищението на всички жени в района. С мирис на кедрово и сандалово дърво, съчетани със силно африканско индийско орехче и червен пипер се гарантира на всеки човек усещане за сила и уникалност. Екзотичният китайски портокал и същността на кактус правят аромата Givenchy Xeryus Rouge перфектен и уникален.

За да бъдете неустоим? Искате ли да се откроявате и да бъдете в център на вниманието? Опитайте парфюма, създадена от известния Huberta de Givenchy Ароматът Xeryus Rouge, наред с всичко другото се слави и с известния футболист от бразилски произход Ronaldihno.

Глава: естрагон, кактус, фортунела

Сърце: кедър, чушка

База: амбра, кедър, сандалово дърво

Вид аромат: Ориенталски

Парфюмът се предлага в сайта Lux-perfume.bg с гарантирано качество и конкурентна цена!