Visit Bright Мъжки парфюм EDT 30 ml

50.00лв

Наличност: В наличност

Код на продукта: 22112

Мъжкият аромат Azzaro Visit Bright е благодарение на свежестта и лекотата си подходящ за спортисти и енергични мъже. Парфюмът напомня чистотата и прозрачността на водата и същевременно хармонично комбинира плодови нотки и подправкови пленителни есенции. Връхните нотки на Azzaro Visit Bright се отварят с цитрусови акорди, сладки плодови нотки и поръсен с пипер касис. В сърцевината се крие скъпоце...


 

ЗАПИТВАНЕ ЗА НАЛИЧНОСТ

Само попълнете 2 полета


Ние ще се свържем с вас в рамките на работния ден.

Мъжкият аромат Azzaro Visit Bright е благодарение на свежестта и лекотата си подходящ за спортисти и енергични мъже. Парфюмът напомня чистотата и прозрачността на водата и същевременно хармонично комбинира плодови нотки и подправкови пленителни есенции.

Връхните нотки на Azzaro Visit Bright се отварят с цитрусови акорди, сладки плодови нотки и поръсен с пипер касис. В сърцевината се крие скъпоценен тарагон, уникална тръстикова захар и освежаващи водни нотки. Основата на аромата Visit Bright е дооформен от кедрово дърво и страстен скъпоценен мускус. Ексклузивният мъжки парфюм Azzaro ще оцените предимно през летния сезон.

Мъжкият аромат Azzaro Visit Bright мигновено ще обгърне тялото Ви с огромна доза дълготрайна свежест и леко страстен аромат.

База: кедър, мускус

Глава: касис, пипер, плодови нотки, цитруси

Сърце: водни нотки, естрагон, захарна тръстика

Вид аромат: Водни, Дървесни

Парфюмът се предлага в сайта Lux-perfume.bg с гарантирано качество и конкурентна цена!