Nina Les Monstres Дамски парфюм ТЕСТЕР EDT 80 ml

66.00лв

Наличност: В наличност

Код на продукта: 105206

Когато стане въпрос за парфюми, една от първите марки,за която ще се сетите е Nina Ricci. Историята на бранда започва от модния подиум и продължава развитието си в света на парфюмите. Именно там става известна и популярна-Мария Нели, както е истинското име зад Nina Ricci. Отличителните аромати покоряват милиони жени по целия свят. Най-новият аромат на Nina Ricci е лимитираната серия Les Monsters d...


 

ЗАПИТВАНЕ ЗА НАЛИЧНОСТ

Само попълнете 2 полета


Ние ще се свържем с вас в рамките на работния ден.

Когато стане въпрос за парфюми, една от първите марки,за която ще се сетите е Nina Ricci. Историята на бранда започва от модния подиум и продължава развитието си в света на парфюмите. Именно там става известна и популярна-Мария Нели, както е истинското име зад Nina Ricci. Отличителните аромати покоряват милиони жени по целия свят. Най-новият аромат на Nina Ricci е лимитираната серия Les Monsters de Nina Ricci Nina.

Когато погледнем дизайна на бутилката на Les Monsters de Nina Ricci Nina веднага ще ни напомни за Nina Prestige Edition Nina Ricci. При новата бутилка имаме малко особености и различия. Първото, което грабва вниманието ни е червения пискюл около горната част. След това ще забележим жълтите изписани очи,които всякаш ни наблюдават. Всичко това придават закачлив и шеговит облик. Но зад него стои аромат за смели и самоуверени жени.

Мириса на захарен памук придава сладката нотка в този вълшебен аромат.Aроматът на памук ще изрисува в съзнанието ви бяло, меко облаче на което ще може да отлетите на най-далечните и приказни острови. Уханието на шоколадови бонбони и круши ще подсили усещането за свят изпълнен с сладки изкушения. Но свжестта от божур и касис ще ви върне в реалността. Този аромат е предназначен за жени,които не се плашат от вниманието и впечатляват с своята решителност и упоритост.

Връхни нотки: круша, касис;

Средни нотки: захарен памук, божур;

Базови нотки: бонбони;

Лансиран през януари 2018г.

Парфюмът се предлага в сайта Lux-perfume.bg с гарантирано качество и конкурентна цена!