Narciso Narciso Rodriguez Дамски Shower Gel 200 ml

68.00лв

Наличност: В наличност

Код на продукта: 40644

Младият и съвременен американски дизайнер от кубински произход Нарцисо Родригез създава първия си парфюм, който незабавно става хит в САЩ и не само там. Новият модерен аромат е насочен към съвременната и свободна жена, която осъзнава своята сексуалност. Популярността на този аромат, независимо от необичаиния състав и тежък характер, а може би точно поради това, че лесно може да се обясни, защо отр...


 

ЗАПИТВАНЕ ЗА НАЛИЧНОСТ

Само попълнете 2 полета


Ние ще се свържем с вас в рамките на работния ден.

Младият и съвременен американски дизайнер от кубински произход Нарцисо Родригез създава първия си парфюм, който незабавно става хит в САЩ и не само там. Новият модерен аромат е насочен към съвременната и свободна жена, която осъзнава своята сексуалност. Популярността на този аромат, независимо от необичаиния състав и тежък характер, а може би точно поради това, че лесно може да се обясни, защо отразява желанието на всяка жена да е привлекателна и съблазнителна, а този аромат разкрива сексуалния характер. Необичайно похотливия състав е създаден с чувствен мускус в средните нотки, заобиколени от портокал, османтус и кехлибар. Базата обединява ванилия, амбра и ветивер. Интензивен остър аромат със скрити и едва доловими гъсти сладки нюанси в центъра, които по-късно се превръщат в мек прах. Агресията изчезва и аромата става нежен.

На първо място, през 2004 г. бе стартиран като EDT в черна бутилка поставен в розова кутия. След това през 2006 г. EDP е създаден в розовa бутилка и черна външна кутия. Съставът е бил променен, независимо от факта, че мускусa е основната нотка на композицията. EDP е с аромат на роза. Средните нотки са по-мистериозни и наситени, благодарение на екзотичните горски аромати - пачули и сандалово дърво. И двете разновидности на аромата могат да бъдат описани като цветето чипре с интензивен мускус нюанс, като първоначално е по-рязък и по-агресивен, а после става по-сладък и по-мек. Създателите на тези аромати са Кристине Нагел и Франсис Куркджиан.

Парфюмът се предлага в сайта Lux-perfume.bg с гарантирано качество и конкурентна цена!

Свързани продукти