Montale Sweet Flowers Дамски парфюм EDP 100 ml

152.00лв

Наличност: В наличност

Код на продукта: 206432

Montale Sunset Flowers е цветно-плодов аромат за жени и мъже с изразителни зелени нотки. Тази парфюмна вода на френската марка парфюми, специфична особено с обичта си към ароматите на Ориента и Арабия и тяхната магическа история, предлага зелен свеж аромат с докосване на елегантност. Парфюмната вода Sunset Flowers, както и всички аромати на марката Montale, сътворени от възхитителния и донякъде за...


 

ЗАПИТВАНЕ ЗА НАЛИЧНОСТ

Само попълнете 2 полета


Ние ще се свържем с вас в рамките на работния ден.

Montale Sunset Flowers е цветно-плодов аромат за жени и мъже с изразителни зелени нотки. Тази парфюмна вода на френската марка парфюми, специфична особено с обичта си към ароматите на Ориента и Арабия и тяхната магическа история, предлага зелен свеж аромат с докосване на елегантност. Парфюмната вода Sunset Flowers, както и всички аромати на марката Montale, сътворени от възхитителния и донякъде загадъчен Пиер Монтел, е въплъщение на оригинален образ, създаващ представа за чудотворен еликсир или магически мехлем.

Парфюмната вода Sunset Flowers представя свежестта на листа от лимон и зелени ябълки, елегантно подсилени от тоновете на лайка, възхитителната чаена роза и теменуги от Парма. Цялостната ароматна композиция е много интензивна, свежа и едновременно елегантна и непреходна. Също както всички ароматни произведения на Пиер Монтел и парфюмната вода Sunset Flowers е сътворена от естествени материали с най-високо качество и високи концентрации, които осигуряват дълготраен аромат.

Montale Sunset Flowers създава представа за оживен средиземноморски пазар при залез слънце над прекрасна цветна леха, недалеко от морския бряг. Зелената ябълка играе изразителна роля в аромата, но със сигурност не потиска останалите компоненти. Върху кожата особено чаровно се разгръща полъхът на чаената роза и необятно дълго продължава нежния отзвук на теменугата. Сякаш основателят на Montale и творецът на всички парфюми в колекцията на марката е придобил тайнствените способности на ориенталски магьосник при своето пребиваване в Саудитска Арабия. Пиер Монтел е сътворил парфюм, който съчетава изглеждащите несъвместими акорди в цялостен и едновременно хармоничен многостранен аромат.

Парфюмната вода Montale Sunset Flowers е идеален дневен летен парфюм. Със своя безгрижен и едновременно елегантен характер и лекота, оптимизмът и дружелюбието ще озарят и оживят всеки един от дните на своя притежател. Montale Sunset Flowers завинаги ще привлече жените и мъжете, които обичат изразителни цветно-плодови аромати, особено в творчески композиции. Тази парфюмна вода трябва да опита всеки, който цени истинското качество в комбинация с оригиналност.

Освен с вълшебните си аромати и майсторско изпипаните ухаещи композиции, всички парфюми на марката Montale привличат със свята оригинална опаковка. Дизайнът вдъхновява благодарение на своята ясна и чиста елегантност, която при Sunset Flowers е подчертана от приятен леко златен цвят, а практическият подбор на материалите придава уникалност на флакона. Пиер Монтел оригинално е избрал алуминий, който осигурява съвършена защита на парфюмите.

Montale Sunset Flowers – летен аромат на цветя и зелени плодове.

Композиция: зелена ябълка, зелени нотки, лайка, олио от бергамот, роза, теменуга

Вид аромат: Цветни

Парфюмът се предлага в сайта Lux-perfume.bg с гарантирано качество и конкурентна цена!