Eau des Merveilles Дамски парфюм ТЕСТЕР EDT 100 ml

122.00лв

Наличност: В наличност

Код на продукта: 11752

Ароматът на Eau Des Merveilles парфюм за жени от Hermes е лансиран през 2004 година и е класифициран като ориенталско-дървесно ухание. Уханните нотки включват връхни нотки на лимон, портокал. Сърдечните нотки са богати на амбра, виолетка, пипер, розов пипер. Базовите нотки насищат сетивата с аромата на кедър, ела, дъбов мъх, ветивер. Уханната композиция на Eau Des Merveilles е дело на Натали Файст...


 

ЗАПИТВАНЕ ЗА НАЛИЧНОСТ

Само попълнете 2 полета


Ние ще се свържем с вас в рамките на работния ден.

Ароматът на Eau Des Merveilles парфюм за жени от Hermes е лансиран през 2004 година и е класифициран като ориенталско-дървесно ухание. Уханните нотки включват връхни нотки на лимон, портокал. Сърдечните нотки са богати на амбра, виолетка, пипер, розов пипер. Базовите нотки насищат сетивата с аромата на кедър, ела, дъбов мъх, ветивер. Уханната композиция на Eau Des Merveilles е дело на Натали Файстхауър (Nathalie Feisthauer), Ралф Швайгър (Ralf Schweiger). Дизайнът на флакона е заслуга на Серж Мансо (Serge Mansau).

Eau des Merveilles: от изненадата до магията и от магията до очарованието, Eau des Merveilles се носи около нас като облак от наслада. Представен с нотките на амбра и дървесни акорди, които пропиват връхните нотки, този аромат, създаден от Ралф Швайгър и Натали Файстхауър, печели надпреварата за описване на блестящата женственост, без забележим флорален аромат. Парадоксален, контрастен, интимен и деликатен. Той е вдъхновение на кожата за щастие и аромат.

Класификация на аромата: ориенталско-дървесен

Връхни нотки: лимон, портокал

Сърдечни нотки: амбра, виолетка, пипер, розов пипер

Базови нотки: кедър, ела, дъбов мъх, ветивер

Парфюмът се предлага в сайта Lux-perfume.bg с гарантирано качество и конкурентна цена!