Green Tea Summer Дамски парфюм ТЕСТЕР EDT 100 ml

20.00лв

Наличност: В наличност

Код на продукта: 11614

С нетипична и уникална визия за света, Elizabeth Arden отразява своите възгледи и несравнимо чувство за класа и стил във всяко свое парфюмно издание. Green Tea Summer идва от един чувствен, зелен, освежаващ свят, който енергизира сетивата и повдига духа.Този лек, ежедневен аромат събира цветно-плодов букет, отключващ женствеността и лятната фееричност на душата. Ако трябваше да го опишем с една ду...


 

ЗАПИТВАНЕ ЗА НАЛИЧНОСТ

Само попълнете 2 полета


Ние ще се свържем с вас в рамките на работния ден.

С нетипична и уникална визия за света, Elizabeth Arden отразява своите възгледи и несравнимо чувство за класа и стил във всяко свое парфюмно издание. Green Tea Summer идва от един чувствен, зелен, освежаващ свят, който енергизира сетивата и повдига духа.

Този лек, ежедневен аромат събира цветно-плодов букет, отключващ женствеността и лятната фееричност на душата. Ако трябваше да го опишем с една дума, то тя щеше да бъде „летен“ – свеж, лек, безгрижен, чувствен, сочен, живеещ, изпитващ. Естествените му съставки изграждат едно енергизиращо, ободряващо, балансирано ароматно преживяване. Хармонията от съчетаните нотки на водна лилия, диня, роза, маракуя и мускус напомня за музика – от летните класики, изпълващи душата и повдигащи настроението, такива без които не може да си представите едно пътуване. Сладка, плодова и въодушевяваща, композицията му се разтваря на кожата с пищните и завладяващи акорди на касис, бергамот, лимон и мандарина. С всяка изминала секунда върху тялото, той „уляга“ и открива своята спокойна и нежна сърцевина, изпълнена с чисти и запомнящи се нотки на циклама, маракуя и бял кехлибар.

Връхни нотки: касис, бергамот, лимон, мандарина

Средни нотки: роза, диня, водна лилия, циклама, маракуя

Базови нотки: мускус, бял кехлибар, дъбов мъх

Лансиран през 2005 година.

Парфюмът се предлага в сайта Lux-perfume.bg с гарантирано качество и конкурентна цена!