Fan di Fendi Acqua Мъжки парфюм EDT 100 ml

111.00лв

Наличност: В наличност

Код на продукта: 24403

Ароматът на Fan Di Fendi Acqua за мъже от Fendi (Фенди) е лансиран през 2013 година и се класифицира като ароматно-водно ухание. Уханните нотки включват връхни нотки на бергамот, лимон, лавандула, морска вода. Сърдечните нотки са богати на аромата на босилек, градински чай, кардамон, розов пипер. Базовите нотки са наситени с кожа, мускус, кедър.Композицията на аромата е творение на Беноа Лапуза, Д...


 

ЗАПИТВАНЕ ЗА НАЛИЧНОСТ

Само попълнете 2 полета


Ние ще се свържем с вас в рамките на работния ден.

Ароматът на Fan Di Fendi Acqua за мъже от Fendi (Фенди) е лансиран през 2013 година и се класифицира като ароматно-водно ухание. Уханните нотки включват връхни нотки на бергамот, лимон, лавандула, морска вода. Сърдечните нотки са богати на аромата на босилек, градински чай, кардамон, розов пипер. Базовите нотки са наситени с кожа, мускус, кедър.

Композицията на аромата е творение на Беноа Лапуза, Делфин Лебо Кровиак, Франсоа Демаши (Benoit Lapouza, Delphine Lebeau Krowiak, Francois Demachy). Fan Di Fendi Acqua за мъже прави още една стъпка към авантюрата за мъже. В перфектна хармония с дизайна на потребителя и уникална креативност, модният дизайн и ароматите на Fendi правят уникалната трансформация на линията и материята. Това е един вид страхотна завършеност, където луксът и стилът, изкуството на живота и технологичната креативност се смесват в този несравним италиански стил. Най-голямото отражение на този стил, Fan di FENDI Pour Homme, днес тихо напредва към друго светло, освежаващо и ароматно ухание, Fan di FENDI Pour Homme Acqua.Свят с архитектурна красота, елегантност и класика, заобиколени от свободата на едно италианско приключение. Освежаващ, ароматен, електрифициращ и стилен. Fan di FENDI Acqua, това уникално обонятелно създание подчертава свежите италиански нотки от класическата тоалетна вода на Fan di FENDI Pour Hommе. С отварянето на флакона ще усетите жизненото разнасяне на цитрусови нотки с полъха на вятъра... Неописуема средиземноморска свежест изпълва атмосферата; лавандулата, наситеният полъх на бергамот и лимон от Италия завладяват сетивата. И след това тази италианска елегантност започва да функционира още веднъж. Уханното сърце вибрира с темпото на благородния градински чай и ви потопява в много мъжествена вселена, наелектрифицирана от зърната на розов пипер от остров Реюнион и кардамон. Мускусът се смесва с кедрово дърво в основата за постигането на една свежо-дървесна и комплексна мелодия, която едновременно е и деликатна, и изтънчена. Тоалетната вода Fan di FENDI Pour Homme Acqua мощно съчетава мъжествеността със завладяващото ума ароматно качество за стилния и жизнен човек. Флаконът следва характера на Fendi. Импресивен, без възраст и силно забележителен, балансиращ между елегантността и мъжествеността, флаконът репрезентира творчеството на модната къща, характерен е с лесната за разпознаване бутилка. Перфектно удобната и лесна за използване структура на капачката на спрея и контрастиращите тъмносиви и хоризонтални сини цветове придават изключителна мъжественост на бутилката. Течността със сини нюанси наподобява на сините багри на южните морета и блещука през прословутата квадратна сива катарама на Fendi Forever, докато светлината нахлува като прилив на свежест. Mарк Ронсън, английският музикант, композитор и продуцент се налага като един от най-известните музиканти в света, и отново е лице на новия аромат на Fendi за мъже.

Връхни нотки: бергамот, лимон, лавандула, морска вода

Сърдечни нотки: босилек, градински чай, кардамон, розов пирер

Базови нотки: кожа, мусукс, кедър

Парфюмът се предлага в сайта Lux-perfume.bg с гарантирано качество и конкурентна цена!

Свързани продукти