Diesel Loverdose Tattoo Дамски парфюм ТЕСТЕР EDP 75 ml

72.00лв

Наличност: В наличност

Код на продукта: 12812

Ароматът на Loverdose Tattoo парфюм за жени от Diesel е лансиран през 2013 година и е класифициран като ориенталско-флорално ухание. Уханните нотки включват връхни нотки на бергамот, мандарина, портокал, кайсия. Сърдечните нотки ухаят на жасмин, цвят от портокал, роза. Базовите нотки са богати на мляко, ориз, бобова тонка, ванилия. Ароматната композиция на Diesel Loverdose Tattoo е дело на Ан Флип...


 

ЗАПИТВАНЕ ЗА НАЛИЧНОСТ

Само попълнете 2 полета


Ние ще се свържем с вас в рамките на работния ден.

Ароматът на Loverdose Tattoo парфюм за жени от Diesel е лансиран през 2013 година и е класифициран като ориенталско-флорално ухание. Уханните нотки включват връхни нотки на бергамот, мандарина, портокал, кайсия. Сърдечните нотки ухаят на жасмин, цвят от портокал, роза. Базовите нотки са богати на мляко, ориз, бобова тонка, ванилия. Ароматната композиция на Diesel Loverdose Tattoo е дело на Ан Флипо (Anne Flipo), IFF, Паскал Горин (Pascal Gaurin).

В Diesel Perfumes се появява напълно нова и уникална доза любов. Заради това и новото издание представлява иновативен аромат, повлиян от боди арта – под формата на дизайни за татуировки за тяло, разработен като вълнуващ и атрактивен продукт, целящ да привлече вниманието на силните, уверени в себе си дами. От далечни исторически времена жените украсявали телата си с татуировки – обикновено като символ на принадлежност.

В днешно време татуировките по тялото са силен и красноречив знак, който говори за самоувереност, и който свидетелства за потенциала на жените да бъдат това, което наистина искат да са, да са привлекателни и свободни. Подобно на модата, татуировката по тялото изразява схващането, възприятието на човека и обикновено е натоварена с по-силен заряд.

Необходимостта жената да прибягва непрекъснато до семпъл и впечатляващ дизайн, за да изразява уникалния си темперамент, е добре позната в днешно време. С косата си, с грима и дрехите и стила, с татуировките... и най-вече с уникалния аромат, който носи, който излъчва нейната женственост и огнената любов, която се крие в нея, готова да възпламени страстта на желанията си...

Новият парфюм Loverdose Tattoo разширява и изпълва сериите Loverdose с новата доза любов, която е пламенна, неустоимо похотлива, страстна и изкусително ароматна композиция, създадена от IFF (International Flavors and Fragrances) парфюмерите Паскал Горин и Ан Флипо. Връхните нотки презентират енергичната смесица от цитруси, бергамот и кори от мандарина, примесени с карамфил и листа от касис. Сърцевината разпростира своя ритъм и взема превес с пулсиращите цветни нотки на роза, съчетани с цвят от портокал и жасмин-самбак. Ексклузивната флорална смес се смекчава от ароматите на ориз на пара, мляко, ванилия и зърна от бобова тонка.

Иконично фасетираното диаментено сърце, което оформя флакона, отваря нова глава в приказката на Loverdose. За това издание стъклото е оцветено в тъмночерно, цвят, който усилва скритата тайна на парфюмната течност. Известният английски модел и актриса Анна Брустър (Anna Brewster) е лицето на рекламната и маркетингова кампания, заснета от фотографа (Daniel Jackson).

Новият аромат на Diesel Loverdose Tattoo се предлага в обичайните разфасовки от 30 ml, 50 ml и 75 ml за парфюмните концентрации от септември 2013 година.

Класификация на аромата: ориенталско–флорален

Връхни нотки: бергамот, мандарина, касия

Сърдечни нотки: жасмин, цвят от портокал, роза

Базови нотки: мляко, ориз, бобова тонка, ванилия

Парфюмът се предлага в сайта Lux-perfume.bg с гарантирано качество и конкурентна цена!