Invictus Мъжки Дезодорант 150 ml

44.00лв

Наличност: В наличност

Код на продукта: 30641

Ароматът Invictus за мъже от Paco Rabanne е лансиран през 2013 година и е класифициран като дървесно-водно ухание. Уханните нотки включват връхни нотки на грейпфрут и морска вода. Сърдечните нотки очароват сетивата с аромата на хедион, жасмин и дафинов лист. Базовите нотки са богати на амбра, дърво гуаяк, дъбов мъх, пачулиМодна къща Paco Rabanne лансира Invictus, новия аромат за мъже, който е със ...


 

ЗАПИТВАНЕ ЗА НАЛИЧНОСТ

Само попълнете 2 полета


Ние ще се свържем с вас в рамките на работния ден.

Ароматът Invictus за мъже от Paco Rabanne е лансиран през 2013 година и е класифициран като дървесно-водно ухание. Уханните нотки включват връхни нотки на грейпфрут и морска вода. Сърдечните нотки очароват сетивата с аромата на хедион, жасмин и дафинов лист. Базовите нотки са богати на амбра, дърво гуаяк, дъбов мъх, пачули

Модна къща Paco Rabanne лансира Invictus, новия аромат за мъже, който е със стилна, освежаваща и спортна формула. На латински Invictus означава непобедим – и като дух, и като физика – непобедим шампион, чиято сила, виталност и енергична мощ са ненадминати.

С отварянето на флакона ще усетите невероятно свежия полъх на грейпфрута и напористия нрав на морските нотки, които проправят пътя към динамичната сърцевина на уханието на дафиновия лист и хедиона – освежаващата молекула на жасмина. От основата се носи ароматът на дървесните нотки на дървото гуаяк, пачули, дъбов мъх и амбра.

Каква би била най-подходящата форма на флакона на новото издание? Разбира се, трофейна купа. Опаковката е оцветена в оловносиво, а лейбълът е декориран с крила на ангели.

Новият аромат е на пазара от юли 2013 година и се предлага в трофейни купи, в разфасовки от 50ml и 100ml за концентрациите на тоалетната вода, наред със съпътстващите продукти за грижа за тялото.

Връхни нотки: грейпфрут, морска вода

Сърдечни нотки: хедион, жасмин, дафинов лист

Базови нотки: амбра, дърво гуаяк, дъбов мъх, пачули

Парфюмът се предлага в сайта Lux-perfume.bg с гарантирано качество и конкурентна цена!

Свързани продукти