Bvlgari Eau The Bleu Унисекс парфюм EDC 75 ml

84.00лв

Наличност: В наличност

Код на продукта: 29889

Bvlgari Eau Parfumee Au The Bleu е впечатляващ унисекс аромат, представен е през 2015 година. Върху ароматната формула работи Даниела Андриер. Парфюмът е луксозен и незабравим, подходящи за важни моменти от деня на изисканата дама или елегантния джентълмен.Ароматната композиция се отваря с пленителното ухание на лавандула и китайски чай. Сърцето усилва усещането за чаено ухание с акорди на чинчай ...


 

ЗАПИТВАНЕ ЗА НАЛИЧНОСТ

Само попълнете 2 полета


Ние ще се свържем с вас в рамките на работния ден.

Bvlgari Eau Parfumee Au The Bleu е впечатляващ унисекс аромат, представен е през 2015 година. Върху ароматната формула работи Даниела Андриер. Парфюмът е луксозен и незабравим, подходящи за важни моменти от деня на изисканата дама или елегантния джентълмен.

Ароматната композиция се отваря с пленителното ухание на лавандула и китайски чай. Сърцето усилва усещането за чаено ухание с акорди на чинчай и виолетки. Базовите нотки от ирис и мускус придават завършен вид на целия аромат. Парфюмът е елегантен с луксозни елементи и незабравима композиция. Той цели да подчертае класата и изтънчеността на своя притежател.

Уханието се предлага в търговската мрежа в красива синя матова бутилка със луксозна златиста капачка.

Връхни нотки: лавандула, китайски чай

Средни нотки: виолетки, син чай

Базови нотки: ирис, мускус

Лансиран през 2015 година.

Парфюмът се предлага в сайта Lux-perfume.bg с гарантирано качество и конкурентна цена!