Britney Spears Fantasy Rainbow Дамски парфюм ТЕСТЕР EDP 100 ml.

29.00лв

Наличност: В наличност

Код на продукта: 1987

Rainbow Fantasy е ново ухание от ароматната колекция на неповторимата изпълнителка Britney Spears. Парфюмите с нейното име са младежки, динамични и закачливи, създадени да превърнат ежедневието ви в истинска магия и наслада от аромати. Първият аромат с името на певицата Curious е лансиран през 2004 година и набира голяма популярност не само сред феновете й. Новата цветна фантазия е с ориенталско-ф...


 

ЗАПИТВАНЕ ЗА НАЛИЧНОСТ

Само попълнете 2 полета


Ние ще се свържем с вас в рамките на работния ден.

Rainbow Fantasy е ново ухание от ароматната колекция на неповторимата изпълнителка Britney Spears. Парфюмите с нейното име са младежки, динамични и закачливи, създадени да превърнат ежедневието ви в истинска магия и наслада от аромати. Първият аромат с името на певицата Curious е лансиран през 2004 година и набира голяма популярност не само сред феновете й.

Новата цветна фантазия е с ориенталско-флорална композиция. Рагзръща се с взривяваща експлозия от плодови и цитрусови нотки. Сърцето е интензивен и красив флорален букет от божур, жасмин и водна лилия. Финалните акорди включват сладък захарен памук, кристален кехлибар и топли дървесни акорди.

Флаконът е в традиционната Fantasy форма, като тук можем да се насладим на игра от ярки и весели цветове.

Gil Clavien е създател на новата ароматна композиция.

Връхни нотки: крушови листа, диви къпини, finger lime;

Средни нотки: божур, жасмин, водна лилия;

Базови нотки: дървесни нотки, захарен памук, кристален кехлибар;

Лансиран през 2019 година.

Парфюмът се предлага в сайта Lux-perfume.bg с гарантирано качество и конкурентна цена!