Bentley Momentum Мъжки парфюм EDT 100 ml

63.00лв

Наличност: В наличност

Код на продукта: 206455

Bentley Momentum е аромат за мъже, принадлежащ към групата на ориенталските аромати. Това е новият парфюм Momentum, пуснат през 2017 г. Той е ярък, стилен, харизматичен и стремителен мъжки източен парфюм с леки ароматни акценти. Ароматната линия е на британския бранд Bentley, който основно се занимава с производството на премиум-автомобили. Създаден от парфюмериста Натали Лорсън, ароматната композ...


 

ЗАПИТВАНЕ ЗА НАЛИЧНОСТ

Само попълнете 2 полета


Ние ще се свържем с вас в рамките на работния ден.

Bentley Momentum е аромат за мъже, принадлежащ към групата на ориенталските аромати. Това е новият парфюм Momentum, пуснат през 2017 г. Той е ярък, стилен, харизматичен и стремителен мъжки източен парфюм с леки ароматни акценти. Ароматната линия е на британския бранд Bentley, който основно се занимава с производството на премиум-автомобили. Създаден от парфюмериста Натали Лорсън, ароматната композиция е наситена с лукса и бързината на елитните автомобили.

От първите ноти на парфюма зазвучават свежи морски нотки на бергамот и цитрусова прохлада, нежен аромат на теменужки и тънки отзвуци на пикантно индийско орехче. Постепенно парфюмът се сгъстява, ставайки все по-интензивен и напорист. Сега вече зазвучава остър мирис на жасмин, кадифена подправка на кашмирено дърво и смолисти акценти на благородния амбър. В същото време, във финалните си акорди, парфюмът ще Ви дари с кадифено-пикантни нотки на сандалово дърво, сладко-опушени акценти на зърна тонка, фини подправки и кадифен аромат на горски дъбов мъх в дъговидната аура на харизматичния и почти животински мускус.

Връхни нотки: бергамот, морски нотки, индийско орехче, теменужки

Средни нотки: жасмин, сив амбър и кашмирено дърво

Базови нотки: сандалово дърво, зърна тонка, мъх, мускус

Ароматна група: ориенталски

Година на издаване: 2017 г

Парфюмът се предлага в сайта Lux-perfume.bg с гарантирано качество и конкурентна цена!